четвртак, 24. децембар 2009.

MSI - na svoj način

Pod pokroviteljstvom kompanije MSI, sinoć je održana novogodišnja žurka firme Ewe Comp. U prijatnom ambijentu kluba “Noir” uz posluženje i koktele pored predstavnika vodećih IT kompanija, okupili su se i čelnici FK Partizan.
Posebnu čast ukazao je generalni sekretar Darko Grubor, kao i Vladimir Jarić i Dragan Velanac, kao predstavnici marketinga. Atmosferu su u;inili lepšom fudbaleri FK Partizan i šarmantne promoterke Ewe Comp.
Proslava Ewe Comp bila je idealno mesto za opušteno druženje i podsećanje na ostvarene rezultate tokom protekle godine, ali i za nove ideje i planove za 2010.
Dragan Milanovic, generalni direktor MSI Balkan:

-Ova godina je za MSI bila više nego uspešna po vise pitanja… pored izuzetnih rezultata u prodaji koje smo ostvarili, imali smo velika ulaganja u promociju naše kompanije sa FK Partizan, time što smo postali generalni sponzor. Ova saradnja nam je donela visok nivo prepoznatljivosti MSI brenda, i uvela nas u nivoe biznisa u kojima do sada nismo bili prisutni. Naša očekivanja za sledeću godinu su, naravno, još veća, nadamo se da ćemo sve naše poslovne ciljeve lako dostići, a i da ćemo sa FK Partizan na kraju sezone slaviti titulu.

Нема коментара:

Постави коментар